четвер, 09 серпня 2018 16:15

Луценка спіймали на брехні

Луценка спіймали на брехні
Генпрокуратура казала, що нападник Мустафи Нейєма знаходиться у міжнародному розшуку, попри відмову Інтерполу. Фото: УНІАН

Генпрокуратурі відмовили у міжнародному розшуку нападника нардепа Мустафи Найєма через помилки у документах. Однак це не завадило розповідати, що його розшукує Інтерпол. Про це повідомляє "Українська правда".

Юрист Масі Найєм заявив у Facebook, що Генпрокуратура брехала, коли говорила про міжнародний розшук Магомеда Саітова.

"Мені стало відомо, що Саітов Магомед-Амін Абубакарович (який вдарив Мустафу і через 3 години спокійно вилетів до Азербайджану) не оголошений у міжнародний розшук Interpol. Весь цей час Генеральна прокуратура України та Прокуратура міста Києва просто брехали суспільству. У них немає жодного документу від Інтерполу, яке б свідчило про зворотне. На Саітова Магомеда-Аміна Абубакаровича ніколи не заводилась ані червона, ані блакитна картка.

Цю інформацію нам підтвердили неофіційно як в офісі Інтерполу так і в Департаменті міжнародного поліцейського співробітництва".

8 серпня адвокати направили лист до головного офісу Інтерполу у Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-чиновника спіймали на хабарі у $200 тис.

У коментарі журналістам Найєм уточнив, що правоохоронці дійсно звертались до Інтерполу, але документи не прийняли, бо їх подали із порушенням. У Генпрокуратурі та Нацполіції обіцяли найближчим часом надати коментарі.

Раніше Юрій Луценко повідомив, що справу херсонської чиновниці Катерини Гандзюк передали до СБУ. Генпрокурор особисто їздив до неї до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Луценка спіймали на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути