вівторок, 20 листопада 2012 10:39

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка привезли до суду та розпочали розгляд справи

Апеляційний суд Києва розпочав розгляд справи екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на рішення Печерського районного суду Києва у справі щодо незаконного стеження за водієм екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, Луценка привезли завчасно. Засідання суду відбувається в закритому режимі, тобто журналістів до залу суду не пустили. Вони спостерігають за слуханням у конференц-залі через відео-зйомку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаська опозиція закликала нардепів-опозиціонерів відмовитися від мандатів і провести нові вибори

Біля Апеляційного суду зібралося близько 20 прихильників Луценка. Екс-міністра привезли з Менської колонії, що на Чернігівщині.

Автор: Фото: facebook.com
 

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва призначив покарання колишньому міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку у справі щодо незаконного продовження стеження за водієм екс-заступника голови СБУ Сацюка Валентином Давиденком у вигляді двох років обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських обов'язків на установах і підриємствах усіх форм власності строком на трьох роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 236 українців уперше стануть народними депутатами

21 серпня Луценко подав апеляцію на цей вирок, а також написав заяву про те, що наполягає на особистій присутності під час розгляду його апеляційної скарги в суді.

Зараз ви читаєте новину «Луценка привезли до суду та розпочали розгляд справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути