вівторок, 03 квітня 2012 11:18

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка хочуть відправити на лікування у стаціонар

Луценка хочуть відправити на лікування у стаціонар
Юрія Луценка хочуть відправити на чергову медкомісію. Фото: ukr.obozrevatel.com

Державна пенітенціарна служба не виключає можливості обстеження, а згодом і лікування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у стаціонарній установі.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Віктора Пшонки - Маргарита Велькова, пише ZN.UA з посиланням на НБН.

Вона нагадала, що 1 квітня медкомісія Міністерства охорони здоров'я обстежувала екс-міністра. Він, за її словами, висловив якісь побажання щодо обстежень.

Нині Державна пенітенціарна служба України вивчає можливості щодо забезпечення цього обстеження і, можливо, лікування Юрія Луценка у певному стаціонарному закладі.

27 лютого Печерський районний суд Києва засудив Луценка до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд визнав його винним у здійсненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Луценка хочуть відправити на лікування у стаціонар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути