четвер, 11 листопада 2010 10:26

Лозінського госпіталізували з болями у серці

Лозінського госпіталізували з болями у серці

Колишній народний депутат України від БЮТ Віктор Лозінський з 18 жовтня перебуває у лікарні, куди потрапив через скарги на біль у серці. Лікарі стверджують, що у нього стався гіпертонічний криз, передає сайт ТСН.

Лозінського, якого звинувачують у вбивстві, госпіталізували до медчастини Лук'янівського СІЗО. Екс-депутат поскаржився на болі в серці. Медики поставили діагноз - ішемічна хвороба і гіпертонічний криз.

У Департаменті виконання покарань спростовують інформацію про нібито відсутність належної медичної допомоги. У деяких ЗМІ, з посиланням на одного з адвокатів Лозінського, повідомили, що нібито арештованого лікують аспірином.

Зате представники кримінально-виконавчої системи показують заяву колишнього депутата із запевненням, що у нього немає скарг.

Як зазначив заступник голови Департаменту Микола Ковальчук, Лозінський був оглянутий невропатологом, проведено УЗД.

"Лікар поглянув, він приймає ліки. У лікарні лежить з 18 жовтня. Можу вам подарувати ксерокопію - особисто він написав, що претензій не має", - зазначив він.

Нагадаємо, Віктору Лозінському інкримінується вбивство 53-річного селянина Валерія Олійника, яке сталося на території особистих мисливських угідь Лозінського в червні 2009 року. За даними ГПУ, вбивство Олійника було скоєно з особливою жорстокістю: вже пораненого з вогнепальної зброї чоловіка Лозінський добивав бампером машини.

В кінці квітня екс-депутату висунули звинувачення за статтею "Умисне вбивство". Вона передбачає покарання до довічного ув'язнення включно. Сам Лозінський свою провину не визнає і відмовляється давати свідчення.

Зараз ви читаєте новину «Лозінського госпіталізували з болями у серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути