вівторок, 02 березня 2010 09:15

Лозінський не визнає своєї провини і вимагає адвоката

Лозінський не визнає своєї провини і вимагає адвоката

Екс-депутат від БЮТ Віктор Лозинський, якого звинувачують у вбивстві влітку минулого року жителя Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника, даватиме свідчення тільки у присутності адвоката, пише "Сегодня".

Як пише видання, за словами одного з членів слідчо-оперативної групи, переступивши поріг прокуратури, Лозинський був не дуже-то налаштований на одкровення і тим більше щиросерде визнання своєї провини.

Відразу ж після приходу в Головне слідче управління Генпрокуратури в Києві він заявив, що має намір давати свідчення тільки у присутності адвоката.

"В принципі, це його право, гарантоване Конституцією. Але річ у тому, що він, схоже, тримає ту ж лінію, що і раніше - мовляв, Валерій Олійник сам винен в своїй трагічній загибелі, оскільки саме він нібито напав на Лозинського, начальника Голованівського райвідділу міліції Михайла Ковальського і прокурора району Євгена Горбенка, що об"їзжджали угіддя для полювання, і їм, мовляв, за обставин, що склалися, довелося захищатися і застосовувати зброю", - відзначив слідчий у особливо важливих справах.

Нагадаємо, БЮТ не збирається захищати свого колишнього депутата Віктора Лозинського.

1 березня Віктор Лозинський був затриманий у Києві.

Як повідомив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко, Віктор Лозинський сам прибув у понеділок до Києва з Криму.

Зараз ви читаєте новину «Лозінський не визнає своєї провини і вимагає адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути