четвер, 09 липня 2009 14:52

Лозінський ховається у вірменських родичів Тимошенко

Лозінський ховається у вірменських родичів Тимошенко
За даними джерела "Цензор.НЕТ", близького до українських спецслужб, екс-депутат Блоку Юлії Тимошенко Віктор Лозінський зараз покинув територію України і переховується у Вірменії.

Лозінський вже тривалий час проходить у справах оперативного обліку як людина, яка має тісні ділові контакти з вірменськими комерційними структурами, і як вважають, правоохоронці, з вірменськими злочинними угрупуваннями. У Кіровоградській області контроль над багатьма сферами обласної влади і багато комерційних операцій Лозінський також здійснював і здійснює до цих пір спільно з місцевою вірменською діаспорою. За оперативними даними, Лозінський має контакти з родичами прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко (до заміжжя - Юлії Григян), які проживають у Вірменії, які також регулярно відвідують Україну, і прийом яких здійснював неодноразово Лозінський.

Найбільш скандальним фактом, який зараз є предметом службових розглядів в силових структурах України є спосіб виїзду Лозінського з території України. Джерела "Цензор.Нет" стверджують, що Лозінський вилетів на літаку приватної вірменської авіакомпанії. Спецслужби упевнені, що прикордонна служба навмисно "закрила очі" на особу пасажира чартеру.

Залишається сподіватися, що офіційні органи найближчим часом направлять запит вірменській стороні про можливе знаходження на її території високопоставленого українського злочинця, прямо замішаного в резонансному вбивстві.

Зараз ви читаєте новину «Лозінський ховається у вірменських родичів Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути