понеділок, 17 травня 2010 12:56

Льовочкін зустрів Медведєва в "Борисполі"

Льовочкін зустрів Медведєва в "Борисполі"

Президент Росії Дмитро Медведєв у понеділок прибув з офіційним візитом на Україну.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" російського президента зустрів глава адміністрації президента України Сергій Льовочкін, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко та інші офіційні особи.

Після прильоту Медведєв попрямував до Парку Слави, де разом з президентом України Віктором Януковичем покладе квіти до Могили Невідомого солдата. Потім глави держав вшанують пам'ять жертв голодомору біля меморіалу, присвяченого цій трагедії.

У Києві глава російської держави проведе переговори з Януковичем і візьме участь у третьому засіданні російсько-української міждержавної комісії.

Як повідомив журналістам глава адміністрації президента РФ Сергій Наришкін, "планується, що лідери двох країн оголосять спільні заяви з питань європейської безпеки, з придністровського врегулювання та з питань безпеки в Чорноморському регіоні".

Однією з основних тем переговорів стане перспектива підписання угоди про об'єднання "Газпрому" і НАК "Нафтогаз України". Разом з тим в ході візиту дана угода підписувати не планується.

"Потрібна серйозне опрацювання питання, і це опрацювання йде", - сказав він.

Разом з тим, за словами Наришкіна, в рамках візиту очікується "підписання солідного пакета двосторонніх документів, в тому числі угоди про демаркацію російсько-українського кордону.

Як очікується, увечері в понеділок президенти відвідають Києво-Печерську лавру.

На вівторок у глави російської держави заплановано зустріч зі студентами Київського державного університету ім. Т. Шевченка та зустріч з представниками російських і українських ділових кіл.

Інтерфакс-Україна
Зараз ви читаєте новину «Льовочкін зустрів Медведєва в "Борисполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути