пʼятниця, 23 квітня 2010 18:52

Литвину треба набити морду - Ляшко

Литвину треба набити морду - Ляшко

Народний депутат від БЮТ Олег Ляшко повідомив, що спікер Володимир Литвин вчинив незаконно, відмовившись проводити позачергову сесію Ради. Мовляв, 154 підписи зібрані.

Про це він сказав у коментарі для Gazeta.ua.

"А тепер треба набити морду Литвину через те, що він провокує протистояння у парламенті своїми діями. Адже цілком зрозуміло, що неможливо ратифікувати подібні домовленості без ретельного і детального їхнього обговорення. В тому числі, у суспільстві", - наголосив нардеп.

"Коли Тимошенко, Яценюк і Ющенко написали листа до НАТО, то "регіонали" на два місяці заблокували трибуну. А сьогодні, підписавши реальні угоди, коли Україна ризикує втратити територію, Партія регіонів навіть не вважає за необхідне обговорити це питання в парламенті і в суспільстві", - обурився Ляшко.

За його словами, якщо Литвин і Янукович хочуть подальшого перебування флоту в Криму, то треба винести це питання на референдум.

"І хай люди скажуть, хочу вони цього чи ні. Адже немає різниці між натівськими базами і російськими" - наголосив нардеп.

"Якщо нас не вистачить на протистояння, то я думаю, що нам допоможуть і підтримають мільйони людей по всій країні. Адже мова йде про те, що за деякий час в нас під загрозою може опинитися не тільки Крим, але й інші території. Бо, як кажуть, дурний приклад заразний", - додав Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Литвину треба набити морду - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути