понеділок, 07 червня 2010 13:42

Литвина не так зрозуміли щодо перевиборів в Раду

Литвина не так зрозуміли щодо перевиборів в Раду

Прес-служба Народної партії невірно передала висловлювання лідера партії, голови Верховної Ради Володимира Литвина про нібито можливість проведення навесні наступного року позачергових парламентських виборів, повідомила прес-секретар спікера Ольга Чорна агентству "Інтерфакс-Україна".

За її словами, в інформації про виступ Литвина на партійній конференції Сумської обласної організації Народної партії, розміщеної на сайті Народної партії, невірно поданий вислів лідера партії про нібито можливості позачергових парламентських виборів.

"У час зустрічі в Сумах мова йшла про перспективи проведення виборів виключно місцевого рівня, дату яких повинна визначити Верховна Рада України, а також дострокових виборів міських, сільських, селищних голів і депутатів місцевих рад щодо проведення яких парламент вже ухвалив окремо 104 рішення", - сказала Чорна.

Раніше на сайті Народної партії в повідомленні про хід звітно-виборної конференції Сумської обласної парторганізації наголошувалося, що Литвин не виключив проведення навесні 2011 року в Україні позачергових парламентських виборів.

"Перебуваючи на вершині успіхів певна політична сила прагне все захопити, щоб потім всіх построїти на свій лад. Якщо їм це вдасться, то вже навесні пройдуть позачергові парламентські вибори, результат яких, виходячи з цього, не важко спрогнозувати", - передала вислів Литвина прес-служба Народної партії.

Зараз ви читаєте новину «Литвина не так зрозуміли щодо перевиборів в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути