понеділок, 07 червня 2010 10:28

Литвин прогнозує перевибори Ради навесні 2011-го

Литвин прогнозує перевибори Ради навесні 2011-го

Голова Верховної Ради, лідер Народної партії Володимир Литвин допускає проведення навесні 2011 року позачергових парламентських виборів.

Про це він сказав під час звітно-виборної конференції Сумської обласної організації Народної партії, повідомляє прес-служба Народної партії.

"Знаходячись на піку успіхів певна політична сила прагне все захопити, щоб потім всіх побудувати на свій лад. Якщо їм це вдасться, то вже навесні пройдуть позачергові парламентські вибори, результат яких, виходячи з цього, не важко спрогнозувати", - сказав Литвин.

Кажучи про майбутні вибори в місцеві ради Литвин відзначив: "Зайняти 2-3 місце на наступних виборах Народній партії абсолютно реально".

Верховна Рада нинішнього скликання була вибрана на позачергових виборах восени 2007 року. Згідно з Конституцією, термін повноважень українського парламенту - 5 років.

Нагадаємо, раніше Народна партія заявила про тиск на її представників в регіонах з вимогою вступати в Партію регіонів.

Партія регіонів чекає доказів тиску з боку ПР на членів Народної партії і обіцяє вжити всі необхідні заходи для припинення будь-яких порушень, якщо вони мають місце.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Литвин прогнозує перевибори Ради навесні 2011-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути