понеділок, 29 березня 2010 13:42

Литвин забув прізвища нардепів, готових увійти в коаліцію

Литвин забув прізвища нардепів, готових увійти в коаліцію

Ще два народні депутати увійдуть до коаліції "Стабільність і реформи", повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин на брифінгу в понеділок в парламенті.

На запитання журналістів, чи є документи про збільшення кількості депутатів у складі коаліції, спікер сказав: "На сьогоднішній день 237 (депутатів в коаліції)".

Литвин не назвав прізвища депутатів, а також їх фракційну приналежність. "Ви знаєте, я не запам"ятав прізвища", - сказав він, чим викликав сміх у журналістів.

"Коли мені подадуть матеріали, тоді я зроблю відповідне оголошення", - запевнив спікер, додавши, що може зробити це вже завтра.

Як повідомлялося, в інтерв"ю телеканалу "Рада" голова Верховної Ради Володимир Литвин повідомив, що до вівторка до коаліції приєднаються ще 5 депутатів, і коаліція нараховуватиме 240 депутатів.

11 березня 2010 року голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив про створення коаліції під назвою "Стабільність і реформи", до якої увійшли 235 народних депутатів. До коаліції увійшли три депутатські фракції (Партії регіонів, Комуністичній партії України і Блоку Литвина) і 16 народних депутатів в індивідуальному порядку (по шість депутатів НУ-НС і БЮТ і чотири позафракційні депутати), повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Литвин забув прізвища нардепів, готових увійти в коаліцію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути