вівторок, 24 лютого 2009 13:07

Литвин: Україну втягують у політичну гру із застосуванням вулиці

Литвин: Україну втягують у політичну гру із застосуванням вулиці
Спікер парламенту Володимир Литвин заявляє про намагання окремих політичних сил втягнути Україну в політичну війну з використанням вулиці. Про це він заявив на нараді з головами облрад.

"Ситуація погіршується на фоні розбалансованості і саботажу. Я підкреслюю - на фоні саботажу. Зокрема з боку тих, хто відповідає за стан справ в країні. Її принцип - чим гірше, тим краще", - сказав Литвин.

Спікер закликав політиків об"єднатися для того, щоб вуличні акції, які мають місце на сьогоднішній день у Києві не розповсюджувались на всю Україну.

"Україну втягують активно у політичну гру. Політичну війну із застосуванням вулиці. Те, що відбувається, скажімо, у Києві. Поява людей, які справедливо вимагають. Але, якщо не вживати адекватних засобів, насамперед в економічній, соціальній сферах, це може перейти в некеровану абсолютно ситуацію", - сказав Литвин.

"Ми повинні вирішувати, як діяти, а не потирати долоні від того, як ситуація погіршується", - сказав Литвин.

Також на переконання спікера, світова економічна криза вплинула на Україну не на стільки сильно, як про це говорять деякі політики.

"На моє переконання, той відсоток ситуації, який свідчать, що ми маємо гірші показники, ніж європейське співтовариство варто віднести до політичних розбірок", – сказав Литвин.

Нагадаємо, що у п"ятницю міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляв, що МВС має інформацію про наміри окремих політичних сил провести масові акції протесту із застосуванням агресії. Він сказав, що міліція не допустить державного перевороту.

"Ніяких переворотів в країні не відбудеться. По-перше, міліція вміє ефективно профілактувати ситуацію, по-друге, ми готові до відсічі будь-яким антидержавним акціям, по-третє, без міліції жодні плани державного перевороту, які можуть зародитися в головах тої чи іншої політичної сили не пройдуть", - сказав Луценко.

За матеріалами: proUA, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Україну втягують у політичну гру із застосуванням вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути