Ексклюзиви
неділя, 21 червня 2009 14:52

Литвин розповів про лицемірство БЮТ та ПР

Литвин розповів про лицемірство БЮТ та ПР

Один зі сценаріїв розвитку ситуації в Україні є проведення позачергових парламентських виборів, заявляє голова Верховної Ради Володимир Литвин.

"Я знаю, що зараз ведеться робота на те, щоб хтось вийшов з коаліції для того, щоб вона була розвалена. Після цього - дострокові вибори. Сьогодні один з сценаріїв - це проведення дострокових парламентських виборів", - сказав він журналістам в неділю після відвідин Національного історико-меморіального заповідника "Поле Берестецької битви" в Рівненській області.

На думку спікера, однією з причин для реалізації такого сценарію може бути зниження шансів "основного конкурента на президентських виборах".

Коментуючи вимогу Партії регіонів представити у Верховну Раду антикризову програму уряду, Литвин нагадав, що він не раз закликав поставити це питання на порядок денний, так само як і проект Бюджетного кодексу.

"Регіони" і БЮТ своїми рішеннями, а у них 330 голосів, виключали це питання з порядку денного. Якщо вони (Партія регіонів - ІФ) зараз прозріли, це свідчить про лицемірство, а не про принципову позицію", - сказав спікер.

Литвин знову заявив, що українська влада є банкротом, а опозиція - "потішна і позерна, яка виключно прагне вклинитись у владу, а не запропонувати альтернативу".

Як повідомлялось, керівник виборчої кампанії лідера Партії регіонів Віктора Януковича Микола Азаров заявив, що Блок Юлії Тимошенко запропонував Партії регіонів підтримати проведення президентських і парламентських виборів 25 листопада 2009 року.

"БЮТ через кризу і падаючий рейтинг зацікавлений в ранішій даті. Тимошенко навіть готова на одночасні парламентські та президентські вибори. Нещодавно ми отримали від неї таку пропозицію. Умова одна: 25 листопада", - сказав Азаров в інтерв"ю "Дзеркалу тижня". При цьому він підкреслив, що виступає проти подібної пропозиції, оскільки, на його думку, Конституційний суд може визнати, що конституційною датою проведення виборів президента є 17 січня 2010 року, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів про лицемірство БЮТ та ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути