Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2010 10:44

Литвин розповів про конвульсії у діях "бютівців"

Литвин розповів про конвульсії у діях "бютівців"

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин заявляє, що не бачить логіки в діях опозиції

В інтерв`ю журналістам він сказав, що представники парламентських фракцій, які не входять у більшість, мають право по п'ятницях ставити запитання до представників уряду. За його словами, було визначено, що запитання ставитимуться до віце-прем`єр-міністра України Сергія Тігіпка та міністра освіти та науки Дмитра Табачника.

Литвин повідомив, що Тігіпко перебуває у відпустці, тому немає можливості йому сьогодні ставити запитання. Литвин додав, що Тігіпко перебуває в Сімферополі. Голова ВР також зауважив, що мав розмову з Тігіпком, і той готовий у будь-який момент прийти до парламенту і відповісти на будь-яке запитання, але "зараз він перебуває у відпустці і це його право".

Литвин наголосив, що, натомість, до ВР запрошено міністрів, які відповідають за соціально-економічні питання.

Депутати від БЮТ "заблокували трибуну. Я логіки зрозуміти не можу. Це мені інколи нагадує просто конвульсії", - зазначив Литвин.

На запитання журналістів, чи працюватиме сьогодні парламент, Литвин відповів: "У всякому разі, о 14.30 буде спеціальне засідання Верховної Ради", передає УНІАН.

Раніше, фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді заблокувала трибуну і президію парламенту.

Парламентарії прикріпили плакати "Де чесні вибори?", "Уряд, зупини емісію - причину різкого зростання цін", "Ганьба кишеньковим виборчим комісіям!".

Входи в президію парламенту заблоковані стільцями.

Нагадаємо, в середу, 20 жовтня, депутати з БЮТ також блокували трибуну і президію Ради з вимогою першочергового розгляду проекту постанови № 7076, яким парламенту пропонується дати доручення Кабінету Міністрів розробити та запровадити порядок державного регулювання цін на продукти харчування першої необхідності.

Це призвело до того, що засідання того дня так і не відбулося.

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів про конвульсії у діях "бютівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути