четвер, 17 вересня 2009 12:09

Литвин проти шлюбів між геями і за українську серед чиновників

Литвин проти шлюбів між геями і за українську серед чиновників

"Претендентам на будь-які посади в державі потрібно проходити випробування на українську мову. Вони повинні писати диктант українською мовою. Я б охоче був би екзаменатором на цих випробуваннях", - заявив спікер Володимир Литвин під час зустрічі із студентами і викладачами Волинського національного університету імені Л.Українки, повідомляє Прес-служба Народної партії.

Також Литвин висловився категорично проти одностатевих шлюбів.

"Сьогодні в деяких країнах стають нормою одностатеві шлюби. Але наскільки це морально? Це ж не відповідає Закону Божому. Так, наприклад, популярне гасло "Кохаймося" наводить лише на одне відчуття - складається враження, що потрібно кинути всю роботу і займатися лише одним", - обурився Литвин.

На його думку, вирішувати демографічну кризу в державі потрібно істотним поліпшенням якості життя людини, а не одноразовими виплатами за народження дитини і вказаними гаслами, - повідомляє прес-служба Народної партії.

Зараз ви читаєте новину «Литвин проти шлюбів між геями і за українську серед чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути