понеділок, 31 січня 2011 11:18

Литвин попросив не збуджувати студентів

Литвин попросив не збуджувати студентів

Студенти закидали народних депутатів конспектами, таким чином висловивши протест проти прийняття законопроекту про вищу освіту, в якому передбачається підняття оплати за навчання.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, під стінами комітетів Верховної Ради, де розпочалася погоджувальна рада, відбувається мітинг студентів кількох столичних вишів.

"Сьогодні відбувається засідання Комітету освіти, де розглядається це питання. А ми проти того, щоб цей законопроект був підтриманий. Це несправедливо по відношення до студентів. За кілька років вони мають платити за освіту вже 30 тисяч" , - зазначив студент Києво-Могилянської академії Андрій.

У той же час на засіданні погоджувальної ради Володимир Литвин заявив, що профільний Комітет має розібратись у цьому питанні.

"Ми враховуємо волевиявлення молоді. Тому треба провести розширювальне засідання комітету. І всі бажаючі повинні отримати можливість взяти у ньому участь, щоб не було підстав для інсинуації. Нам не треба збуджуватись на пустому місці", - підкреслив спікер ВР.

Зараз ви читаєте новину «Литвин попросив не збуджувати студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути