понеділок, 12 січня 2009 16:24

Литвин переплутав Путіна з Тимошенко і розсмішив депутатів

Конфузом відзначилися сьогодні переговори лідерів фракцій Верховної Ради: спікер Володимир Литвин, розповідаючи про свою нещодавню поїздку до Москви, назвав Володимира Путіна "прем"єр-міністром України".

"Була можливість обмінятися своїми позиціями і викласти своє бачення двосторонніх відносин України і Росії... Нас приймав прем"єр-міністр України Володимир Путін", - сказав Литвин, звертаючись до депутатів Ради.

Після цих слів деякі депутати, які сидять в залі, засміялися. Інші, навпаки, сприйняли помилку Литвина серйозно. "Який прем"єр-міністр України?" - почали обурюватися вони.

Литвин, зрозумівши, що помилився, з посмішкою сказав: "Звичайно ж, прем"єр-міністр Росії. Я просто за годину до цього зустрічався з президентом України і ще під враженням від розмови, яка у нас відбулася".

Литвин повідомив, що Ющенко поставив завдання Верховній Раді дати оцінку ситуації в економічній, газовій сфері, а також розглянути президентські законопроекти, зокрема, про козацтво, пише Корреспондент.
Зараз ви читаєте новину «Литвин переплутав Путіна з Тимошенко і розсмішив депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути