пʼятниця, 11 грудня 2009 16:39

Литвин не допоможе Ющенку звільнити Луценка

Литвин не допоможе Ющенку звільнити Луценка

Голова Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує, що до завершення президентських виборів жодне кадрове питання у парламенті розглянуто не буде.

Про це він сказав у відповідь на запитання журналістів, чи надходив до парламенту лист президента України Віктора Ющенка щодо звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, повідомила прес-служба парламенту.

"Коли цей документ надійде до Верховної Ради, будемо його розглядати", - сказав він.

При цьому керівник парламенту висловив думку, що до завершення президентських виборів Верховна Рада не розгляне жодного кадрового питання.

"Є дуже багато різного роду течій, тенденцій і розрахунків. Ви прекрасно розумієте, що ніхто із кандидатів у президенти один на одного не буде підпрацьовувати", - пояснив він.

Литвин також зазначив, що "президент і прем"єр разом сформували цей уряд. На кого тепер покладатися, до кого апелювати? Тоді потрібно вийти і чесно про все сказати людям".

Нагадаємо, що вчора Луценко пішов з наради за участю Ющенка, який звинуватив міністра в непрофесійності. Після цього керівник МВС заявив про розрив будь-яких відносин з президентом. Ющенко у свою чергу зажадав від прем"єра відправити Луценка у відставку.

А сьогодні написав відповідного листа спікеру Володимиру Литвину.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не допоможе Ющенку звільнити Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути