середа, 24 липня 2013 12:59

Литвин не бачить конкурентів Януковичу на наступних президентських виборах

Литвин не бачить конкурентів Януковичу на наступних президентських виборах

Народна партія не висуватиме свого кандидата на президентські вибори 2015 року, заявляє лідер партії, голова комітету Верховної ради України з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин.

"Я абсолютно переконаний, що ця тема не буде підніматися, у зв'язку з цілою низкою обставин і чинників, про які навіть не варто говорити", - сказав Литвин в інтерв'ю, відповідаючи на питання чи можна говорити про те, що Народна партія поступово починає підготовку до президентських виборів 2015 року, і чи буде партія висувати свого кандидата.

"Я візьму на себе право стверджувати, що і політвиконком, і політрада, і з'їзд не будуть висувати кандидата від Народної партії на президентських виборах", - заявив Литвин.

Він підкреслив, що серед тих, хто вже визначився як претендент на участь у президентській кампанії, не бачить жодного конкурента чинному президенту України Віктору Януковичу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин знову починає в Раді політичну гру - експерт

"Очевидно, така картина збережеться і в 2015 році. Ми не будемо воювати проти країни, а будемо, як і раніше, працювати. При цьому будемо говорити про те, які рішення влади неефективні, від яких дій слід відмовлятися, пропонувати своє бачення того, що потрібно зробити для зміцнення держави і забезпечення гідного життя людей ", - зазначив Литвин.

Нагадаємо, що 16 липня народний депутат Володимир Литвин вирішив відновити діяльність Народної партії, яку він очолює з 2004 року. В нинішньому скликанні парламенту Народна партія представлена ??всього двома депутатами: Володимир Литвин (позафракційний) переміг у мажоритарному окрузі N65 (Житомирська область), та Сергій Гриневецький - в окрузі N134 (Одеса).

Зараз ви читаєте новину «Литвин не бачить конкурентів Януковичу на наступних президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути