понеділок, 26 листопада 2012 22:50

Литвин і Балога запевняють, що не вступали до фракції ПР

Литвин і Балога запевняють, що не вступали до фракції ПР
Володимир Литвин Фото: svit24.net

Голова Верховної Ради Володимир Литвин і колишній чільник МНС Віктор Балога заявили, що не вступали до жодної фракції.

"Я з подивом прочитав інформацію про те, що я вже записався в одну з фракцій. Я розумію, що це своєрідний тактичний хід, ці інформаційні викиди переслідують мету. Але ця інформація абсолютно не відповідає дійсності", - повідомив Литвин.

Ще жорсткіше висловився екс-міністр: "Багато журналістів сьогодні запитує, чи не вступив я в якийсь бруд. Відповідаю - ні. Єдина заява, яку я підписував останнім часом, стосувалася припинень моїх повноважень як міністра", - заявив Балога.

Зазначимо, що Литвин обраний народним депутатом у мажоритарному окрузі в Житомирській області, а Балога - у Закарпатській. Балога вже написав заяву про звільнення з МНС.

Як повідомлялося раніше, "регіонал" Михайло Чечетов повідомив, що ПР вже має більшість у новій Раді. За його словами, майже 40 самовисуванців написали заяву про вступ у фракцію Партії регіонів у Верховній Раді сьомого скликання. У той же час ЗМІ повідомляють, що "регіонали" "купують" самовисуванців з допомогою посад і грошей.

Зараз ви читаєте новину «Литвин і Балога запевняють, що не вступали до фракції ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути