понеділок, 05 липня 2010 12:05

Литвин хоче у вільне плавання і просить не спішити з місцевими виборами

Литвин хоче у вільне плавання і просить не спішити з місцевими виборами

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин запропонував депутатам розпочати пленарний тиждень з ухвалення бюджетного кодексу.

Про це він сказав під час погоджувальної ради.

За словами керівника Ради, після цього, якщо буде готовий закон про судоустрій перейти до нього, а вже потім місцеві вибори

"Це ті законопроекти, які не пускають нас у вільне плавання, тому з ними треба якомога швидше розібратися", - сказав глава парламенту.

Водночас, Литвин зазначив, що нічого страшного, якщо законопроект про місцеві вибори та Податковий кодекс будуть прийняти на початку вересня.

"Закон про вибори можна буде прийнято до 11 вересня. Те саме стосується і бюджетного кодексу. Але я думаю, нам доведеться щоразу оперативно збиратися, зважаючи на важливість законопроектів, які в нас лишилися", - резюмував керівник парламенту.

Раніше лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував проголосувати у другому читанні за свій законопроект про місцеві вибори 13 липня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин хоче у вільне плавання і просить не спішити з місцевими виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути