субота, 19 червня 2010 08:10

Литвин багатий, бо не сидить на дивані з пивом

Литвин багатий, бо не сидить на дивані з пивом

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин не приховує того, що він є багатою людиною.

Про це він заявив у п'ятницю ввечері в ефірі телеканалу Інтер, коментуючи свою декларацію із заробітком у 800 тисяч гривень. Литвин також заперечив, що отримує 50-відсоткові пільги з оплати комунальних послуг.

"Я не отримую жодних пільг, бо не живу у квартирі. Я живу на державній дачі і не приховую цього. Поки я буду головою Верховної Ради, доти я буду там жити", - наголосив він.

Як сказав голова парламенту, він "відносить себе до високо забезпечених людей".

"Хочу сказати, що я - академік, доктор наук і професор. Я читаю лекції, не сплю, працюю, пишу книги і спілкуюся безпосередньо зі студентами, аспірантами", - підкреслив Литвин.

За його словами, "у Києві, якщо мати мізки, менше спати, не сидіти з пляшкою пива біля телевізора і дивитися футбол, то можна заробляти відповідні кошти і гордитись тим".

Крім того, Литвин відмовився голосувати за законопроект "нунсівця" Арсенія Яценюка, який пропонує продати всі державні дачі.

"Підігрувати популізму не потрібно. Треба було цей проект закону внести у 2007 році і не жити на державних дачах, у тому числі у Криму. Якщо їх зараз виставити на продаж, то прекрасно розуміємо, хто їх купить і за яку ціну. Ще держава буде доплачувати за ці дачі", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин багатий, бо не сидить на дивані з пивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути