пʼятниця, 16 серпня 2019 11:14

Лісівники купили Toyota Camry у найдорожчій комплектації за 1 млн грн

На Вінничині підприємство "Могилів-Подільське лісове господарство" придбало авто Toyota NG Camry 6AT у найдорожчій комплектації за 995 тис. грн.

10 червня лісівники уклали угоду з ТОВ "Преміум Моторс" про закупівлю авто у найдорожчій комплектації Premium кольору "чорний металік" 2019 року випуску, пишуть "Наші гроші"

Договірна ціна дорівнює ціні такого автомобіля у салоні з доплатою за колір.

Автор: nashigroshi.org
  Лісники з Вінниччини купили Toyota Camry в “золотій” комплектації.
Лісники з Вінниччини купили Toyota Camry в “золотій” комплектації.

Автомобіль у цій комплектації має автоматичну коробку передач, подушки безпеки, круїз-контроль, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, підігрів сидінь, клімат-контроль із незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, сенсори паркування передні та задні кутові.

Бенефіціаром "Преміум Моторс" є Михайло Гвоздьов. 2014-го він обирався у парламент від БПП, а 2015-го склав повноваження, оскільки був призначений в.о. президента ДП "Антонов". Згодом Гвоздьов почав контролювати це держпідприємство, обійнявши посаду голови ради директорів корпорації "Українська авіабудівна компанія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яких авто їздять чиновники Києва

Івано-Франківська обласна рада придбала кросовер Toyota Highlander 2.7L Comfort за 1,11 млн грн. Авто за результатами тендеру замовило автопідприємство облради.

Зараз ви читаєте новину «Лісівники купили Toyota Camry у найдорожчій комплектації за 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути