четвер, 05 квітня 2012 16:54

Лікування Тимошенко позитивно вплине на імідж України - посол США

4 квітня увечері до Вінниці прибув Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Джон Френсіс Теффт. Поселився у найдорожчому готелі міста "Феріде-плаза", де номери коштують від 1400 до 3000 грн на добу.

"Дуже задоволений в четвертий раз відвідати Вінницьку область. Це такий же сільськогосподарський штат, як і мій рідний штат Вісконсент. Я почувався тут як вдома. Багато проектів на Вінниччині реалізуємо. Завтра перевірятиму, як витратили гроші на обладнання лабораторії обласної СЕС та дитячої поліклініки № 2. Загалом на Вінниччині ефективно використовують кошти, які надаються Сполученими Штатами", - сказав він.

Губернатор Вінниччини зауважив, що товарообіг між Вінниччиною і США за минулий рік зріс у 3 рази і складає тепер 6,5 млн дол. А посол відповів, що в Америці, наприклад, добре знають торгову марку "Немирофф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол США знову засудив політичні події в Україні

На брифінгу 5 квітня посол повідомив, що задоволений кроками влади щодо можливості лікування Юлії Тимошенко за кордоном.

"Будемо сподіватися, що це допоможе її проблемам зі спиною. Коли ця ситуація буде розв'язана, це позитивно вплине на міжнародний імідж України", - зауважив.

Нові призначення в українському Уряді відмовився коментувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єврокомісар про справу Тимошенко: Українська влада зробила помилку

"Це не в моїй компетенції. Але я добре знаю і пана Хорошовського, і пана Порошенка. У нас непогані робочі стосунки. Думаю, і на їх нових посадах ці стосунки збережуться", - зазначив.

Зараз ви читаєте новину «Лікування Тимошенко позитивно вплине на імідж України - посол США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути