пʼятниця, 11 листопада 2011 11:21

Лідера податкового Майдану Олександра Данилюка переслідують

Лідера податкового Майдану Олександра Данилюка переслідують

Громадського діяча, адвоката та правозахисника Олександра Данилюка переслідують. 2008-го в рамках кампанії "Київ без Черновецького!" був ініціатором позову щодо зняття діючого мера з виборчих перегонів за використання службового становища. Торік був одним із координаторів Податкового майдану. Зараз – координатор Громадського руху "Спільна справа".

"3 листопада о 8.40 вийшов на вулицю, щоб їхати на роботу. Від Севастопольської площі, де мешкаю, до офісу на вулиці Сагайдачного без заторів на дорозі можна доїхати за 15 хвилин. Дивлюся – позаду прилаштувався тонований сріблястий Lanos із "кишенькою", щоб водія не видно. Зовнішнє спостереження. Я, сподіваюся, завжди помічаю "наружку". Щоб її не помітити, треба машини, які стежать, міняти разів чотири-п'ять. Але в країні на це нема

ресурсу. Тому заміна відбувається один раз – Lanos на таку ж сіру Skoda Octavia. Я особливо стеженням не переймаюся. "Наружка", як дощ – сьогодні є, завтра – нема. Головне в такій ситуації зрозуміти, хто стежить: міліція чи якісь бандити. Вони ж зовні не відрізняються ніяк", - зазначив громадський діяч. Йому навіть вдалося познайомитися зі своїм переслідувачем.

"Під'їхав я до офісу. Почекав, доки Skoda припаркується. Підходжу до чубатого чоловіка, який вийшов із машини. "Здрастуйте, давайте знайомитися, – кажу. – Покажіть ваші документи. А на тій підставі, що ви стежите. Не хочете – викличу міліцію". Чубатий виявився Сергієм, працівником МВС", - розказав Данилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям потрібно запастися тушонкою та зброєю - Данилюк

Прочитати про діяльність Олександра Данилюка можна можна у журналі "Країна" № 43 (96) за 11 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Лідера податкового Майдану Олександра Данилюка переслідують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути