четвер, 13 травня 2021 13:51

Лещенку радять не займатися ідіотизмом. Його дружина тим часом кепкує

Дружина члена наглядової ради Укрзалізниці, колишнього народного депутата Сергія Лещенка Анастасія Топольська, яка минулого тижня виступала у Москві перед росіянами, запостила фотоколаж із собою.

На фото - вона в одязі, в якому була в московському клубі, розносить чай у вагоні Укрзалізниці.

"Друзья, чайку anyone?", - написала.

 

Раніше Лещенко заявив, що його дружина виступала у столиці країни-агресора для підтримки ЛГБТ-спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монатік, Дорн і Дорофеєва знялися для кремлівського телеканалу

"Абсолютним ідіотизм бодай якось виправдовувати поїздку Анастасії Топольскої до Москви" назвав брат колеги Лещенка по журналістиці Мустафи Найєма, адвокат Масі Найєм.

"Я знаю Сергія достатньо давно. Ми добре знайомі і вважаю, що свого часу він зробив свій вклад в розвиток України. Але також вважаю, що це абсолютний ідіотизм - бодай якось виправдовувати поїздку Анастасії Топольскої до Москви. Це моя позиція.

Вважаю, що маю право так писати, бо сам воював і звинувачую РФ в тому, що вони забрали в нас час на щасливе життя і розвиток.

Ні, я ніколи не був порохоботом і це не спланова акція проти його дружини. Це закономірна реакція суспільства на поїздку дружини публічної особи до столиці держави агресора.

І чим скоріше Сергій визнає, що це помилка - тим легше йому буде жити в державі, яка похоронила багато дуже крутих людей через напад Росії на Україну", - написав Масы Найєм.

Анастасія Топольська, відома під псевдонімом Dj Nastia, виклала пост в Instagram, вихваляючись, як вона виступає у Москві.

До цього московський клуб анонсував захід під назвою Horovod, запланований на 8-9 травня. Серед переліку діджеїв вказувалась SHEIS - дружина Лещенка.

9 травня у Москві президент РФ Володимир Путін проводив військовий парад і заявляв про "радянський народ".

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Лещенку радять не займатися ідіотизмом. Його дружина тим часом кепкує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути