четвер, 23 травня 2024 16:10

Легалізацію порно блокує "Слуга народу". Абсолютно радянська дикість - нардеп

Легалізацію порно блокує "Слуга народу". Абсолютно радянська дикість - нардеп
"Слуги народу" блокують легалізацію порно, розповів нардеп. Фото: Facebook.com/sluganarodu.official

Народні депутати від партії "Слуга народу" блокують законопроєкт про декриміналізацію порнографії.

Про це розповів перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, нардеп від "Голос" Андрій Осадчук, повідомили УНІАН.

"Я думаю, проблема в особистому ставленні до цієї тематики тих, хто керує цим процесом. Є конкретна робоча група. Її очолює Владлен Неклюдов зі "Слуги народу", яка власне і мала відпрацювати всі ці деталі. І дати дорогу цьому законопроєкту", - сказав Осадчук.

"Я брав участь у декількох засіданнях цієї робочої групи і казав, що для мене це перш за все питання прав людини. Це абсолютно радянська дикість, що ми досі переслідуємо людей за використання приватного інтимного контенту, за пересилку і так далі", - заявив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі створили меми про Юлію Тимошенко

"Ми маємо посилювати кримінальну відповідальність і переслідування за дитячу порнографію, за втягування неповнолітніх в еротичний бізнес. Але дорослі мають право самостійно розпоряджатися своїм тілом, зображеннями свого тіла. І знову ж таки, це те, що існує в усьому цивілізованому світі", - сказав Осадчук.

Нардеп зауважив, що останнє засідання робочої групи відбулося ще взимку.

"Очевидно, є несприйняття цієї ідеї просто декількома депутатами від "Слуг народу". Були і представники громадських організацій, були експерти, які займаються цим питанням. Тобто якоїсь змістовної аргументації, чому "ні", я, наприклад, не чув", - розповів нардеп.

Торік у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про внесення змін до Кримінального кодексу щодо забезпечення свободи від втручання у приватне життя людини. Він передбачає декриміналізацію порнографії.

Зараз ви читаєте новину «Легалізацію порно блокує "Слуга народу". Абсолютно радянська дикість - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути