четвер, 01 листопада 2012 19:06

Лазаренко любить Україну, але він не фліртуватиме з українськими слідчими

Лазаренко любить Україну, але він не фліртуватиме з українськими слідчими
Фото: Gazeta.ua

Колишній прем'єр-міністр України Павло Лазаренко любить свою батьківщину, тому буде намагатися швидше повернутися в Україну, але зараз він буде боротися за визнання Україною його невинуватості.

Про це Gazeta.ua розповів політолог Віктор Небоженко, коментуючи звільнення Лазаренка з американської в'язниці.

"Я думаю, що він переїде кудись до Європи. Можливо це буде Прага, Варшава, а звідти буде боротися за своє визволення в Україні. В Україну він не приїде, тому що розлючена останніми виборами влада із задоволенням його заарештує в спробі зробити свідком у справі Тимошенко", - сказав він.

За його словами, він не буде піддаватися легко на тиск українських слідчих. "Якщо він буде співпрацювати зі слідством і задовольняти найхтивіші фантазії слідчого, то звичайно випустять. Але я не думаю, що просидівши 10 років в'язниці він з легкістю буде піддаватися на флірт українських слідчих", - підкреслив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лазаренко ризикує змінити американську в'язницю на українську – експерт

"У нього там родина, я не думаю, що вона буде рада покинути Америку, до якої вона звикла, і яка стала їй другою батьківщиною. Те, що він буде намагатись осісти десь у Європі, я не сумніваюся, але він не залишиться в Америці. Він любить Україну", - додав Небоженко.

Крім того, він нагадав, що колишній заступник генерального прокурора Микола Обіход, "у свій час, сказав, що є всі дані для арешту Лазаренка". "І я не думаю, що він це говорив від свого імені. Тому, однозначно у Лазаренка є загроза арешту", - резюмував експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра суд обере запобіжний захід Мельниченку - адвокат

Нагадаємо, сьогодні екс-прем'єр України Павло Лазаренко вийшов на свободу з американської в'язниці Terminal Island. Колишній прем'єр-міністр України провів у Terminal Island більше десяти років за фінансові махінації

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко любить Україну, але він не фліртуватиме з українськими слідчими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути