четвер, 05 грудня 2013 16:40

Лавров назвав "істерикою" позицію Заходу по відношенню до України

Лавров назвав "істерикою" позицію Заходу по відношенню до України
Фото: РІА "Новости"

Глава МЗС РФ Сергій Лавров вважає істерикою реакцію ряду західних країн на рішення України щодо угоди про асоціацію з ЄС.

"Ця ситуація пов'язана з тією істерикою, яку деякі європейці підняли у зв'язку з тим, що Україна, користуючись своїм суверенним правом, вирішила на даному етапі не підписувати якусь угоду, яку українські експерти, влада визнала невигідною ", - сказав Лавров у четвер журналістам під час міністерського засідання ОБСЄ, - повідомляє РІА "Нововсти"

Як підкреслив глава російського МЗС, "ми свою позицію формуємо дуже просто :це суверенний вибір України, підписувати чи не підписувати цю угоду".

Банкова діє за сценарієм Кремля

"Залежно від того, який вибір зробить Україна, ми будемо оцінювати наслідки цього вибору для себе і, природньо, робити висновки, якщо буде потрібно" , - зазначив Лавров.

Відповідаючи на прохання прокоментувати поточний внутрішньополітичну кризу на Україні, Лавров сказав: "Це суверенна справа України і ми за те, щоб не було ніяких несанкціонованих дій, які порушували б чинне законодавство, за те, щоб все зберігалося в конституційному руслі".

Зараз ви читаєте новину «Лавров назвав "істерикою" позицію Заходу по відношенню до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути