понеділок, 14 березня 2011 15:58

Ландик вже розповідає, що "побитий" даішник абсолютно здоровий

Ландик вже розповідає, що "побитий" даішник абсолютно здоровий

Народний депутат України від Партії регіонів Володимир Ландик вважає, що в інциденті, який стався з ним в суботу, винні начальник ДАІ міста і начальник УМВС області

Про це він заявив на прес-конференції. Ландик зазначив, що не має претензій до зупинив його ДАІшникам.

"Претензій до цих хлопців у мене немає - їх змусили. У мене претензії до керівництва ДАІ міста і, звичайно ж, до керівництва обласного УМВС за те, що воно, не розібравшись ... вже вирішило, що я когось побив", - підкреслив нардеп .

За його словами, у нібито побитого ним ДАІшника не підтвердився діагноз.

"Я дізнався, ... його обстежувала судмедекспертиза після зустрічі з нами ... Ніяких пошкоджень на ньому не знайшли і він був тверезий. Я дізнався, що з лікарні його виписали, тому що у нього діагноз не підтвердився, у нього нічого немає, окрім скарг на болі в грудях ", - зазначив Ландик.

Ландик розповів, що після того, як він поїхав з місця події, співробітник ДАІ виглядав нормально, це підтверджує відеозапис телеканалу ІРТА. Тоді на питання журналістів він (співробітник ДАІ - ред.) відповів, що не має ніяких претензій, окрім перевищення швидкості.

Також Ландик прокоментував заяву начальника УМВС області Євгена Польського про те, що він збентежений поведінкою нардепа.

"Я більш збентежений, коли за підписом генерала, начальника УМВС області подається інформація про побиття їх співробітника народним депутатом ... Таку заяву подано керівництвом УМВС в міністерство. І я питаю: Євген Миколайович, ви відправили інформацію, а чого ж ви не опитали ні мене, ні тих, хто бив ", - підкреслив Ландик.

Нагадаємо, в Україні розгорівся скандал з даішниками і нардепом Володимиром Ландиком. Луганські інспектори звинувачують його охоронця в тому, що той на вихідних по-звірячому побив їхнього колегу Олексія Косякова, а нардеп стверджує, що даішні начальники зовсім розперезалися, наказавши брати гроші на дорогах навіть з народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Ландик вже розповідає, що "побитий" даішник абсолютно здоровий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути