Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 14:42

Кваснєвський: Дострокові вибори можуть стати істотним провалом Ющенка

Президент України Віктор Ющенко зробив "грубу помилку", розпускаючи парламент, заявив у прямому ефірі польського інформаційного телеканалу TVN24 екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський.

Кваснєвський вважається одним із найкращих європейських експертів щодо України. Під час "помаранчевої революції" у 2004 році Кваснєвський, будучи президентом Польщі, особисто активно включився у переговорний процес у Києві та підтримав Ющенка.

За словами екс-президента Польщі, дострокові парламентські вибори в Україні "не те, що не принесуть бажаного іншого результату, ніж останні вибори", нові вибори у Верховну Раду "можуть виявитися істотним провалом для самого Президента Ющенка", - вважає екс-глава Польщі.

"Я вважаю це (рішення Президента України) грубою помилкою, дуже жалкую, що так сталося. Був невеликий шанс, щоб створити розширену демократичну коаліцію Тимошенко-Ющенко-Литвин, ми працювали над цим", - сказав Кваснєвський, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Кваснєвський: Дострокові вибори можуть стати істотним провалом Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути