пʼятниця, 23 березня 2018 13:24

Квартира під Києвом за півмільйона - з'явилися подробиці невдалого хабара Супрун

Квартира під Києвом за півмільйона - з'явилися подробиці невдалого хабара Супрун
В.о міністру охорони здоров'я Уляні Супрун пропонували хабар - однокімнатну квартиру за півмільйона гривень. Фото: УНІАН

В.о. міністру охорони здоров'я Уляні Супрун пропонували хабар - однокімнатну квартиру вартістю майже 490 тис. грн, площею 44,56 м² на 5-му поверсі житлового комплексу "Акварелі 2" у Вишневому - південно-західне передмістя Києва. Заяву про пропозицію хабара написала у правоохоронні органи сама Супрун.

Про це пише "Українська правда", посилаючись на джерела в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Хабар пропонували депутат Чабанівської селищної ради - помічник-консультант народного депутата у змові з мером Вишневого Іллею Діковим.

За це від Супрун просили сприяти в отриманні коштів міжнародних організацій для закупівлі магнітно-резонансного томографа та цифрового мамографа до Вишнівської міської лікарні.

Торік зустрічалися із в.о міністра у столичному ресторані "Катюша".

Поки що нікого не затримали.

За інформацією в електронному Єдиному державному реєстрі судових рішень, у цій справі Солом'янський райсуд Києва надав НАБУ доступ до речей, документів і рахунків Укргазбанку, які стосуються венчурного інвестфонду "Мігліор" і ТОВ "Акварелі Девелопмент Холдінг" (забудовник пропонованої квартири).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не здам нікому" - Ляшко погрозами відреагував на обшук у помічника

Зранку 7 березня детективи НАБУ прийшли з обшуком до помешкання помічника лідера Радикальної партії Олега Ляшка Олега Богачова. Його підозрюють у намаганні дати хабар в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун. За інформацією слідства, Богачов від імені мера Вишневого пропонував Супрун квартиру в новобудові у Вишневому, якщо вона посприяє в отриманні медичного обладнання для міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Квартира під Києвом за півмільйона - з'явилися подробиці невдалого хабара Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути