пʼятниця, 25 травня 2018 10:03

Квартира під Банковою і маєток в Конча-Заспі: показали розкішне життя "ад'ютанта" Порошенка
5

Автор: radiosvoboda.org
  Олександр Грановський
Олександр Грановський

Журналісти виявили у одного із депутатів фракції "Блоку Петра Порошенка" квартиру навпроти Адміністрації президента України, маєток в Конча-Заспі та 8 елітних авто, записаних на незаможних людей.

"Офіційно Олександр Грановський – один зі 136 депутатів фракції президента. Неофіційно ж його називають і куратором Банкової в судах та прокуратурі та помічником президента України Петра Порошенка "з особливо важливих справ", які не завжди мають стосунок ані до депутатської роботи, ані до інтересів держави", - йдеться в повідомленні програми "Схеми" на Радіо Свобода.

Журналісти неодноразово бачили, як народний обранець сідає у елітні броньовані автівки.

"Цей елітний автопарк народний депутат, схоже, ретельно приховує, адже не декларує його ані у власності, ані у користуванні. Номерні знаки на одному із "Мерседесах" закріплені за старим ВАЗом, що може свідчити про те, що це оперативний номерний знак або знак прикриття.

Коли журналісти почали досліджувати нерухомість депутата Олександра Грановського, натрапили на вже знайоме прізвище. У селищі Козин журналісти зафіксували, як зранку автівки, якими користується народний депутат Грановський, виїжджають із воріт маєтку.

Олександр Грановський
Фото: radiosvoboda.org

"Цей будинок орендує громадянка Якубова Ольга Сергіївна у В'ячеслава Афоніна. Того самого Афоніна, на якого зареєстрований мікроавтобус, що супроводжує у поїздках авто Грановського. Згідно з даними, отриманими з джерел програми, В'ячеслав Афонін у серпні 2017 року взяв цей будинок в іпотеку, а за два тижні здав в оренду Ользі Якубовій".

Юристи кажуть, що може бути факти незаконного збагачення якщо виявиться, що майно, оформлене на третіх осіб, насправді придбане самим депутатом, і при цьому він не зможе пояснити легальне джерело коштів на нього. Адже Олександр Грановський декларує, що отримує лише депутатську зарплату і не має власного бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не брав жодної корупційної копійки - Гройсман.

Генеральний прокурор Юрій Луценко радить українцям працювати 20 років, щоб заробити на маєток у селі Стоянка, в якому він мешкає. Юрій та Ірина Луценки живуть в елітному селищі Стоянка під Києвом. Будинок на понад 800 "квадратів" рієлтори оцінили в $1 млн. Він зареєстрований на уродженця Рівненщини Степана Нарембіка. Це — батько Ірини Луценко. Останні 12 років — пенсіонер. Раніше працював у автоколоні міста Дубно Рівненської області.

Зараз ви читаєте новину «Квартира під Банковою і маєток в Конча-Заспі: показали розкішне життя "ад'ютанта" Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути