четвер, 23 серпня 2012 07:43

Кужель порівняла регіоналів з окупантами, "які захопили територію на розграбування"

Кужель порівняла регіоналів з окупантами, "які захопили територію на розграбування"
Фото: Gazeta.ua

Кандидат в народні депутати за списком "Батьківщини" Олександра Кужель на прес-конференції в Донецьком 22 серпня порівняла "регіоналів" з окупантами, від яких найбільше постраждали "ідейно близькі" регіони і політичні однодумці.

Вона навела приклади корупції, назвавши Коленсікова зрадником Батьківщини, а Януковича розпусником.

"Коли в рекламі ПР кажуть, що вони побудували, я відповідаю - краще б ви, хлопці, не будували. Зі мною сюди летів іноземний експерт з аеропортів, він говорить: "У вас стадіони проектували будівельники супермаркетів. Логістики немає, і Україна буде перша в світі країна, в якій аеропорти будуть банкрути". Виходимо на льотне поле - стоїть один літак. У Києві термінал взагалі порожній. А скільки при цьому будівництві вкрали? При будівництві доріг відкат був 65 відсотків. Стадіон у Києві Колесніков побудував другий за вартістю у світі, а запитайте, чи розрахувався він з робітниками, які там будували?".

Кужель стверджує, що відкат при поставці цементу був 30%, через що будівельники брали шлаки замість зв'язуючих.

"На 261 млн купили "Хюндай", і що? - продовжує Кужель. - Це не купівля, а держзрада, коли ви зупиняєте власний завод Луганський тепловозобудівний, а "Хюндаї" купуєте. Тиждень тому Раїса Богатирьова нарешті закупила ліки від туберкульозу та ВІЛ. Європа заволала: Україна, ви купили ліки в 3 рази дорожче, ніж у Європі! У Мелітополі мер Сергій Вальтер переплюнув Януковича - тричі судимий, ось там я вперше побачила, щоб дірки в асфальті закладали плиткою. Виявилося, у нього свій плитковий завод. Це ж яка жадібність до бюджетних грошей!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель покаялася в агітації за Януковича і розповіла про покаяння Тимошенко: "Ющенко не спливе"

Опозиціонерка розповіла, як постраждали від "регіоналів" Одеса та Крим.

"У Криму всі посади, починаючи від голів селищних рад вздовж Чорного моря - це донецькі. Навіть директор кладовища в Сімферополі з Єнакієво. Кримчани створили партизанський загін боротьби проти донецької окупації. Такий ненависті я ще не бачила".

Як запевняє Кужель, вихідці з Донецька відібрали у кримчан Аю-даг.

"Я зараз суджуся з Януковичем і його командою, якій виділили в Криму 11 тисяч гектарів лісів господарств. Гора Ведмідь вже не належить кримчанам, вже все обнесли парканом. Кримчани ахнули: "Як же так, це ж наш ліс, ми ж там гриби збираємо!", а їм відповідають: "А ми вам зате мова російську прийняли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель порадила опозиції ввести громадський контроль за чиновниками

Так само Кужель пошкодувала луганчан і запорожців. Луганськ вона назвала провінцією, яку розоряють донецькі регіонали, а Запоріжжя - зоною "окупації" регіоналів з Дніпропетровська.

"У Донецьку та Дніпропетровську тут хоча б живуть, хто тут заробляють, і вони намагаються щоб їх місто було на щось схоже. А в Луганську і Запоріжжі вони не живуть, ці міста вони просто вичищають. Як окупанти, які захопили територію на розграбування".

Зараз ви читаєте новину «Кужель порівняла регіоналів з окупантами, "які захопили територію на розграбування"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути