Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2013 12:11

Куренной про нападників: "Вони не були схожі на звичайних хуліганів"

Куренной про нападників: "Вони не були схожі на звичайних хуліганів"
У наслідок нападу Володимир Куренной отримав струс мозку. Фото: Facebook

Народний депутата від партії УДАР Володимир Куренной, на якого вчора було скоїно напад, не виключає жодної версії мотивів нападників.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

Він розповів, що всю ніч пробув у лікарні Обухівського району. "Почуваю більш менш нормально, - додав Куренной. - Нібито встановлено струс головного мозку. Ну про обличчя я мовчу - воно в мене практично "нове".

Водночас, нардеп зазначив, що поки що про перебіг розслідування йому нічого не відомо.

"Вчора ввечері на місце приїхали представники УВС Київської області та багато інших керівників МВС. Відкрито кримінальну справу. Поки що іншої інформації не маю", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз із мною все ок, легкий струс мозку й нова фізіономія" - двоє невідомих побили "ударівця"

Сам політик не виключає жодної версії щодо мети нападу. "Я також не виключаю жодної версії. Бізнесу в мене не має, ніяких побутових проблем, проблем особистого життя також. Тобто де-факто це може бути або спроба пограбування, або залякування", - припустив він.

Куренной додав: "У будь-якому випадку вони (нападники) не були схожі на звичайних хуліганів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікер: Захарченко контролює розслідування побиття "ударівця"

Нагадаємо, ввечері 10 січня у Києві на Володимира Куренного вчинили напад на парковці біля "МегаМаркет". "Сьогодні о восьмій вечора на мене напали двоє невідомих. Побили. Оглушили ззаду, коли був уже за кермом машини. Потім били ногами. Без слів, - написав він. - Міліція прибула вчасно. Але головний підсумок: жити буду!".

Соратник Куренного, "ударівець Валерій Карпунцов не виключає, що мотиви нападу могли мати політичний характер. Водночас спікер Володимир Рибак заявив, що справа про побиття парламентаря перебуває під особистим контролем у голови МВС Віталія Захарченка.

Між тим, прокуратура Київської області повідомляє, що за фактом побиття Куренного відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Зараз ви читаєте новину «Куренной про нападників: "Вони не були схожі на звичайних хуліганів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути