пʼятниця, 04 квітня 2014 18:50

Курченка оголосили у розшук

Курченка оголосили у розшук
Фото: ipress.ua

На офіційному веб-сайті МВС України з'явилося повідомлення про розшук бізнесмена Сергія Курченка.

Інформація про це є у розділі розшуку осіб, які переховується від органів прокуратури.

Курченка розшукують за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 с.191 Кримінального кодексу - привласнення, розтрата майна, скоєні в особливо великих обсягах або організованою групою. Запобіжним заходом до розшукуваного визначена "постанова суду про дозвіл на затримання з метою приводу".

Нагадаємо, МВС викрило злочинну схему ввезення на територію України та реалізації нафтопродуктів групою компаній "Східноєвропейська паливно-енергетична компанія", яка належить Курченку.

Фактично, продукція була реалізована на території держави без митного оформлення та сплати податків і зборів, від чого бюджет втратив близько 7 млрд грн. Також було створено ряд фіктивних підприємств, які за підробленими документами реалізовували нафтопродукти без сплати податків легальним оптовим постачальникам пального. За цими фактами відкрито 11 кримінальних проваджень у Криму, Київській, Харківській, Одеській, Черкаській, Кіровоградській, Хмельницькій, Луганській, Рівненській областях та у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Курченка оголосили у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути