Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2009 10:04

Куніцин помирився з Януковичем

Куніцин помирився з Януковичем
Голова Севастопольської міської державної адміністрації (СМДА), депутат Верховної Ради АРК і екс-прем"єр Криму Сергій Куніцин після тривалої перерви порозумівся з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

Про це Куніцин розповів в інтерв"ю газеті "Кримський оглядач".

Він сказав, що, що не так давно його запросив в гості Янукович, який на той момент перебував у Ялті.

"Ми говорили близько півтори години, розмова вийшла хорошою, людською: багато що обговорили, багато що пригадали - адже ми колись дуже товаришували, - сказав Куніцин. - Янукович визнав, що за всі роки після моєї відставки в Криму не було професіональнішої команди, ніж наш уряд. В результаті ми обидва погодилися, що зараз час збирати камені, а не розкидати".

На питання про те, чи означає це, що тепер він підтримуватиме Януковича, глава СМДА відповів: "Про це мова не йшла. Але ми вирішили зарити сокиру війни. Янукович сказав, що втомився від того, що відбувається в Криму і Севастополі, насамперед - в рядах прихильників Партії регіонів".

Куніцин пояснив, що лідерові ПР дуже не до душі те, що в кримському парламенті фракція блоку "За Януковича!" розкололася на декілька частин, з неї вийшов "Російський блок", а "в Севастопольській міськраді - взагалі некерована компанія зібралася".

За його словами, погодившись "зарити сокиру війни", він сказав Януковичу, що блок Куніцина повинен отримати посади в керівництві Криму, щоб впливати на ухвалювані рішення.

Глава СМДА також прокоментував думку про те, що оскільки він був призначений на свою нинішню посаду президентом, то повинен дотримуватися таких же поглядів і переслідувати такі ж цілі.

За словами Куніцина, говорити, що він - людина Ющенка, неправильно. "Адже я не президентові служу, я служу країні".

Нагадаємо, що в березні цього року між Куніциним і ПР розгорівся земельний скандал.

Міська рада Севастополя звинуватила главу Севастопольської міськдержадміністрації в "крадіжці землі".

У відповідь Куніцин заявив, що землю в Криму отримали Янукович, Азаров, їх помічники і радники. "І на розпорядженнях, за якими ця земля виділена, є віза голови міськради Саратова. І ці документи є у нас", - додав він.

"Я попереджав лідерів Партії регіонів, і місцевого їх лідера - Саратова: "на злодієві шапка горить". Не треба називати нас "злодіями", якщо самі десятками, сотнями, тисячами гектарів своїм партійним вождям землю "за три копійки" або безкоштовно віддаєте", - заявив Куніцин.

"Якщо вся ця історія продовжуватиметься і далі, ми передамо в ЗМІ всі подібні факти", - пригрозив він.

Обком
Зараз ви читаєте новину «Куніцин помирився з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути