Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 11:47

Кум Путіна диктує умови у звільненні українців: Порошенка закликали придивитися до посередників

Кум Путіна диктує умови у звільненні українців: Порошенка закликали придивитися до посередників
Через амбіції неформального переговорника у Мінську, кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука обмін полоненими заблоковано, пише нардеп Ігор Луценко. Фото: відкриті джерела

Через амбіції неформального переговорника у Мінську, кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука обмін полоненими заблоковано.

Про це заявив народний депутат Ігор Луценко у Facebook

"У відеокліпі, котрий ГПУ принесла у Раду, міститься така фраза Савченко, на 4 хвилині 48 секунді : "Вони (окупаційна адміністрація ДНР) нікого не віддають зараз, щоб нічого не спортить Медведчуку".

Тобто Медведчук, офіційно призначений Порошенком представник, висунув нам певні умови, і українські воїни будуть терпіти тортури у полоні, поки ці умови не будуть виконані", - пише нардеп.

"Агов, пане Порошенко! - звертається він до президента щодо Медведчука і затриманого керівника організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана. - Може вони взагалі ніякі не посередники, принаймні у обміні полоненими? Може це взагалі для них легенда, прикриття?"

"Медведчук, офіційний представник Порошенка і кум Путіна, зараз - один із найбагатших людей нашої держави. Бачите, як це вигідно - міняти полонених", - пише Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко відреагував на затримання Савченко

22 березня Верховна Рада підтримала подання ГПУ на притягнення до відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Слідчий СБУ затримав її в приміщенні парламенту.

Савченко підозрюють у підготовці до замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.

Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".

На брифінгу 20 березня вона заявила, що Адміністрація президента намагається її ліквідувати.

Зараз ви читаєте новину «Кум Путіна диктує умови у звільненні українців: Порошенка закликали придивитися до посередників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути