понеділок, 01 жовтня 2012 17:51

Куликов направив депутатське звернення щодо ситуації зі світлофором у Бортничах

До народного депутата України Кирила Куликова звернулися жителі Бортничів і попросили посприяти у встановленні світлофора в Дарницькому районі Києва по вулицях Леніна, Автотранспортній, Переяславській, Будьонного.

На даному перехресті інтенсивний рух автомобільного транспорту вранці і ввечері. Батьки і діти, що йдуть на роботу і в школу, ризикують життям через відсутність світлофора. У навколишніх будинках проживає багато сімей із дітьми, літніх людей, інвалідів.

Куликов направив депутатське звернення голові КМДА Олександру Попову. Крім того, при особистій зустрічі з очільником КМДА Куликов домігся розпорядження голови вирішити це питання.

Але далі почалося передвиборче шоу окремих кандидатів. Коли будівельна бригада почала встановлювати світлофор, відразу до нього набігли агітатори Баленка, Кримчака, які почали роздавати інформацію про те, що це нібито заслуга їхніх кандидатів.

Також від імені цих кандидатів збирали кошти з жителів Бортничів нібито на встановлення світлофора.

За наявною у нас інформацією, махінатори виманили у людей понад 120 тисяч гривень. А світлофор, до речі, встановлений виключно за кошти міського бюджету.

Кирило Куликов за інформацією і фактами, наявними у ошуканих жителів Бортничів, готує депутатське звернення до Генпрокурора України з проханням перевірити діяльність вищевказаних кандидатів, з'ясувати чи був у їхніх діях складу злочину, і притягти винних до відповідальності.

Згідно з дорученням голови КМДА відкриття світлофора відбулося 28 вересня. Захід у Бортничах намагалися зірвати проплачені провокатори Баленка – кандидата по 212-му округу в Києві.

Власник мережі магазинів привласнює заслугу відкриття світлофора собі, про що вже писали ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Куликов направив депутатське звернення щодо ситуації зі світлофором у Бортничах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути