субота, 08 травня 2010 18:30

Кучма не хотів образити Януковича

Кучма не хотів образити Януковича

Народний депутат від Партії Регіонів Михайло Чечетов вважає, що колишній президент Леонід Кучма не хотів образити Віктора Януковича, сказавши, що у того "клепки не всі вдома".

"Я давно знайомий з Леонідом Даниловичем і прекрасно знаю його позиції стосовно співпраці з Росією. Упевнений, що Кучма має ті ж погляди на пролонгацію існування російського Чорноморського флоту на території України", - сказав депутат Gazeta.ua.

Пожвавлений діалог з Росією стосовно співпраці в авіації та космонавтиці нардеп пояснює тим, що Україна має дуже відсталі позиції у цих галузях. Винними в цьому вважає помаранчеву владу.

"За п'ять років ця помаранчева бригада з Ющенком і Тимошенко втратила важливі зв'язки з північним сусідом, тому нам треба якнайшвидше їх налагодити. Ясна річ, така інтенсивна розмова про співпрацю породжена нашим становищем", - говорить Чечетов.

Нинішню ситуацію порівнює із бігом на довгій дистанції.

"Постріл на старті вже пролунав, всі побігли вперед, ми застопорилися на місці. Тепер, коли почали рухатися, треба прибавити темпу, щоб наздогнати решту," - зазначив регіонал.

Зараз ви читаєте новину «Кучма не хотів образити Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути