Ексклюзиви
вівторок, 19 серпня 2008 08:03

Кучма каже, що не змовлявся з Тимошенко, а Суркіс нічого не заперечує

Кучма каже, що не змовлявся з Тимошенко, а Суркіс нічого не заперечує
Прес-служба благодійного фонду Леоніда Кучми "Україна" спростувала факт зустрічі екс-президента з прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби фонду, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу президент Федерації футболу України Григорій Суркіс закликав не спекулювати його ім"ям у зв"язку із заявою Кислинського.

Він наголосив, що ще рік тому, коли Україна одержала право проводити в себе фінальні матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, "чітко й однозначно заявив про свої життєві пріоритети на найближчі п"ять років".

"Тому прошу не спекулювати на моєму імені і не відволікати мене від нагальних питань підготовки до проведення фінального турніру чемпіонату Європи з футболу 2012 року. А що стосується закиду про зраду національних інтересів, то це точно не про мене, бо справжньою зрадою і злочином перед нинішніми та прийдешніми поколіннями буде втрата проекту Євро-2012. Я публічно заявляв про це перед вищим керівництвом держави і можу повторити це знову", - йдеться у заяві Суркіса.

Як відомо, заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив про існування домовленості Тимошенко з російським керівництвом про її підтримку на майбутніх президентських виборах і наміри передати наявні матеріали українським правоохоронцям.

За його словами, координація проекту "Вибори-2010" покладена на створений у Москві центр на чолі з Віктором Медведчуком. У центр також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс і Олександр Задорожній.

Гуманітарними проектами в Україні, за словами Кислинського, буде займатися Дмитро Табачник.

Також представник секретаріату заявив, що знаходячись на Сардинії Тимошенко запрошувала для зустрічі колишнього президента Леоніда Кучму, пише "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Кучма каже, що не змовлявся з Тимошенко, а Суркіс нічого не заперечує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути