четвер, 04 червня 2020 17:41

Кучер взяв на роботу звільненого після концерту з відвертими танцями в Херсонській ОДА чиновника

Кучер взяв на роботу звільненого після концерту з відвертими танцями в Херсонській ОДА чиновника
Глава Харківщини Олексій Кучер взяв на роботу Володимира Клюцевського, який був звільнений після скандалу зі святковим концертом на 8 березня

На період карантину керівником апарату Харківської обладміністрації призначений Володимир Клюцевський, який був звільнений з аналогічної посади в Херсонській ОДА після скандалу зі святковим концертом на 8 березня.

Про це повідомляє сайт DepoХарків.

Відповідне розпорядження голови Харківської ОДА Олексія Кучера від 3 червня опубліковане на сайті обладміністрації, передають журналісти.

"Укласти контракт про проходження державної служби на період дії карантину на підставі типового контракту про проходження державної служби на період дії карантину…з Клюцевським Володимиром Івановичем", - сказано в документі.

Клюцевський призначений на посаду керівника апарату Харківської обладміністрації.

Як повідомлялось раніше, для чиновників Херсонської облдержадміністрації та облради на концерті до 8 березня виступила група "Степ", а на підтанцьовці були дівчата у відвертих нарядах. Після цього голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв звільнив керівника апарату Володимира Клюцевського.

Зараз ви читаєте новину «Кучер взяв на роботу звільненого після концерту з відвертими танцями в Херсонській ОДА чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути