четвер, 12 січня 2012 18:33

Кримінальна справа не завадить Авакову балотуватися до Ради

Кримінальна справа не завадить Авакову балотуватися до Ради

Кримінальна справа, швидше за все, не вплине на плани колишнього голови Харківської облдержадміністрації, лідера харківської обласної організації "ВО" Батьківщина" Арсена Авакова балотуватися до Верховної Ради, вважає перший заступник голови облорганізації Ірина Єфремова.

"Швидше за все, плани змінюватися не будуть. Буде все залежатиме від тієї ситуації, яка складеться восени 2012 року. Сьогодні я спілкувалася з ним, він планує і далі працювати в партії", - сказала Єфремова журналістам.

У той же час вона не змогла відповісти на запитання про формат участі Авакова у виборах. "Якщо законодавство дозволяє, ми розглядаємо питання і списку, і мажоритарки ... Він реальний кандидат до Верховної Ради по кожному з 14 мажоритарних округів Харківської області. Сильних політиків прибирають такими нецивілізованими методами", - зазначила Єфремова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авакова "замовили" Кернес і Добкін?

Єфремова підтвердила, що Аваков наразі знаходиться за кордоном, однак приїжджав в Україну зовсім недавно. "Він приїжджає в Україну, три дні тому я з ним спілкувалася в Києві", - сказала вона.

Як повідомлялося, прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу стосовно колишніх високопоставлених чиновників облдержадміністрації за фактом незаконного відчуження в 2009 році земель державної власності. Проведення досудового слідства у кримінальній справі доручено відділу з розслідування кримінальних справ про злочини, пов'язані з корупцією, прокуратури області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ думають, що "кримінальний" Аваков уже за кордоном

Сам Аваков називає справу, порушену проти нього, надуманою та сфальшованою.

Зараз ви читаєте новину «Кримінальна справа не завадить Авакову балотуватися до Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути