вівторок, 10 червня 2008 07:56

Кріль не проти, щоб ЄЦ очолила жінка

Кріль не проти, щоб ЄЦ очолила жінка
Лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль заявляє, що хотів би бачити на посаді голови партії сильну особистість, таку, як Віктор Балога, Арсеній Яценюк, або Раїса Богатирьова.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

За його словами, на з"їзді 12 липня ЄЦ має ухвалити платформу партії, зміни до статуту і обрати керівництво партії.

"Хто буде в керівництві партії, сьогодні, я вважаю, говорити зарано. Сьогодні немає якихось проблем, щоб ми обговорювали конкретні фігури, оскільки ці фігури повинні спочатку прийти в партію, написати заяви, бути прийняті, а потім можна говорити про те, що вони можуть очолити цей політичний процес", - сказав Кріль.

Він сказав, що у ЄЦ хотіли б, щоб цю політичну силу очолив "сильний лідер", водночас уточнивши, що будує "не вождістську партію, а партію-команду".

"12 липня відбудеться з"їзд, на якому будуть прийняті рішення, в тому числі і по керівництву партії. Які – це прерогатива з"їзду, прерогатива тих людей, які, можливо, ще не вступили в партію, які ще вступлять і будуть делегатами з"їзду на регіональних конференціях", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи хотів би він бачити лідером партії секретаря РНБО Раїсу Богатирьову, Кріль відповів:

"Раїса Богатирьова відповідає тим критеріям, які, на нашу думку, мав би мати лідер політичного процесу. Але, як і Арсеній Яценюк, я думаю, вона повинна прийняти рішення, чи вона буде у нашому процесі. Я не можу навіть сказати, ми з нею про це не спілкувалися".

На питання, чи реально, щоб ЄЦ очолив глава секретаріату президента Віктор Балога, він відповів:

"Ми дійсно хочемо, щоб партію очолила сильна особистість. Як один (Балога), так другий (Яценюк), так і третя (Богатирьова) відповідають цим критеріям".

Як відомо, раніше один з членів ЄЦ заявляв, що найближчим часом партію очолить "всім відома" людина, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кріль не проти, щоб ЄЦ очолила жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути