вівторок, 01 липня 2008 08:08

Кремль підтримає Тимошенко на чергових президентських виборах - російські експерти

Кремль підтримає Тимошенко на чергових президентських виборах - російські експерти
За підсумками зустрічі в Москві між Володимиром Путіном і Юлією Тимошенко російські експерти припустили, що український прем"єр цілком може розраховувати на підтримку Кремля в ході наступних президентських виборів.

Підставою для подібних припущень стали примирливі заяви Тимошенко, яка відмовилася від жорсткої позиції в питаннях щодо вступу України в НАТО і закритті бази російського Чорноморського флоту в Севастополі.

Таким чином, Тимошенко набрала певні бали напередодні приїзду до Москви іншого кандидата в президенти - Віктора Януковича.

Проте, деякі аналітики пропонують не поспішати з остаточними висновками. За словами президента Центру політичної кон"юнктури Костянтина Симонова, ще зарано говорити про те, хто кращий: Тимошенко або Ющенко.

"Здається, обидва гірші", - заявив експерт, підкресливши, що у Росії досі немає "довгострокової і детально продуманої стратегії щодо України".

Згоден з ним і перший заступник голови комітету Державної думи у справах СНД і зв"язках зі співвітчизниками Костянтин Затулін.

За його словами, Ющенко, Янукович і Тимошенко не підходять на роль прийнятних кандидатів з погляду російських інтересів в Україні.

"Тимошенко говорить і в Росії, і на Заході те, що від неї хочуть почути, не більш того", - заявив Затулін.

Постійні зміни у позиції Тимошенко відзначив і президент київського центру "Софія" Андрій Єрмолаєв.

"Її погляди щодо НАТО і гуманітарних питань постійно коливаються, а дії у сфері економічного регулювання часто непередбачувані", - зазначив експерт.

Цензор.
Зараз ви читаєте новину «Кремль підтримає Тимошенко на чергових президентських виборах - російські експерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути