середа, 09 липня 2014 14:24

Кремль має три варіанти дій щодо України - Бжезинський

Кремль має три варіанти дій щодо України - Бжезинський

На думку американського експерта Збігнева Бжезінського, у Володимира Путіна на вибір є лише три варіанти розвитку відносин із Україною.

Про це в колонці The Washington Post пише американський політолог Збігнев Бжезінський.

За словами Бжезінського, компроміс у відносинах із Україною і припинення дестабілізації ситуації в країні приведе Росію до того, що їй доведеться змиритися з бажанням України стати членом ЄС, і що Росія не повинна розраховувати на вступ до Євразійського союзу.

"Але це не повинно виключати певної російсько-української торгівельної угоди", - говориться в статті.

Міжнародне співтовариство могло б заявити, що схвалює такий результат і відновлення більш нормальних відносин із Росією, у тому числі відміну санкцій.

У разі реалізації другого варіанту - продовжити спонсорування слабо завуальованого військового втручання, Росію чекають нові санкції.

"Тоді Захід буде змушений застосувати санкції тривало і по-справжньому відчутно. Ймовірно, в результаті безнадійний захворіють дві країни: "Україна (зважаючи на деструктивні російські дії) і Росія", - пише Бжезінський.

Вторгнення ж до України, на думку американського політолога, призведе до економічної та політичної ізоляції Росії, де існує вірогідність внутрішніх заворушень.

Зараз ви читаєте новину «Кремль має три варіанти дій щодо України - Бжезинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути