пʼятниця, 08 червня 2018 16:25

Країні потрібен моральний авторитет

Країні потрібен моральний авторитет
Тим, хто каже: "Я люблю Україну", потрібен моральний авторитет, вважає Едуард Гурвіц. Фото: tsn.ua

Україні потрібен моральний авторитет.

Про це колишній мер Одеси Едуард Гурвіц розповів в інтерв'ю "Гордон"

"Це (заяви політиків про участь у виборах. - ред.) перетворюється на фарс. Це дуже небезпечне для країни явище. Сьогодні влада практично мертва. Яка різниця, температура трупа 12 градусів, 11 чи 7? Не має значення. Такого не було в історії України. Навіть коли кажуть, що Ющенко мав 7%, але було два кандидати, у яких було по 30%. Тимошенко і Янукович. Тобто зовсім інша ситуація. Усі ці спроби розмити важливість виборів, перетворити їх на фарс небезпечні для країни та українського народу. Всі демократичні сили мають визначитися, що керівником країни має стати моральний авторитет".

Пропонуємо найцікавіші цитати.

Труханов

"Труханов - це бандит з 90-х. Він з'явився в Одесі, відслуживши у Радянській армії. Був звільнений в чині капітана. Отримав російський паспорт і приїхав у Одесу. Створив невелике охоронне агентство. Охороняв бандитів, причому міжнародного класу. Охороняв Мініна. Це міжнародний бандит".

Шансон у Національній опері

"Цілковите свавілля у місті. І як апофеоз усього цього – на сцені Національної опери в Одесі на барабані грає бандитська шістка Труханов. Шансон. Під фанеру"

БПП

"На Труханові 21 підприємство записане в "панамському" списку, де його вказано громадянином Росії. Ці організації працюють – за бюджетні гроші – в Одесі. Збіг. І цю людину відпускають на поруки народного депутата від БПП, якого самого відпустили на поруки"

Саакашвілі

"Він залишиться в історії як людина, яка багато зробила у Грузії, успішний реформатор. Разом із тим, він абсолютно провалився в Одесі. Його люди пішли на змову з бандою Труханова. Він знав про це"

Ситуація в країні

"Народ бідніє, а ті, хто біля корита, і далі багатіють"

Кого можна висунути

"Мустафу Джемілєва. Семена Глузмана. Ліну Костенко. Ці прізвища я вам назву. Це люди, які врятують країну. А не ось ці всі"

Вік

"Скажуть: літні, такі-сякі... Знаєте, що сказав Джон Рокфеллер? "Коли мені потрібно розвантажувати вагони, я беру молодих. Коли мені потрібно вирішувати проблеми, я беру людей, які мають досвід їх вирішення". Коли країна в дуже скрутному становищі, коли всі дискредитували себе, необхідно обрати лише морального авторитета. І всі мають об'єднатися навколо нього. Усі ці люди, які кажуть: "Ми дуже любимо Україну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшості українців потрібні нові лідери - опитування

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Зараз ви читаєте новину «Країні потрібен моральний авторитет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути