субота, 14 грудня 2013 01:43

Кравчук вимагає звільнення тих, хто заважав трансляції "круглого столу"

Кравчук вимагає звільнення тих, хто заважав трансляції "круглого столу"
Фото: obozrevatel.com

Перший президент України Леонід Кравчук закликав владу звільнити тих, хто перешкоджав транслювати в прямому ефірі телебачення "круглий стіл" "Об'єднаємо Україну".

Про це він заявив в ефірі Шустер LIVE.

Як відомо, "круглий стіл", який відбувся у п'ятницю в якому брали участь, зокрема, президент України Віктор Янукович та лідери опозиції, не транслювався в ефірі жоден загальнонаціональний телеканал.

Спочатку трансляцію в Інтернет вдалося вести Громадському телебаченню, однак пізніше почали глушити мобільний звязок і інтернет.

"Я організатор "круглого столу". Це дійсно неподобство, коли відключили... це неподобство, коли ліва не знає, що робить права", - заявив Кравчук.

"Я попросив дати точну інформацію, хто, з чиєї подачі це зроблено. Якщо нам не дадуть такої інформації, на наступному "круглому столі" я скажу... Оскільки "круглий стіл" – це демократична структура, відкрита демократична", - зазначив перший президент.

"Якщо з нею граються і хочуть зробити закритою, перешкоджаючи засобам масової інформації подавати те, що робиться, а робилося там дуже інтелігентно і відповідально... Значить, Юра (Юрій Мірошниченко, представник президента у ВР), скажіть своїм... Олено (Олена Лукаш, міністр юстиції), скажіть своїм, я не знаю, кому. Ви можете дізнатися", - додав Кравчук.

"Скажіть, хто це робить, назвіть їх, і щоб завтра їх не було на службі", - закликав політик.

У свою чергу Лукаш заявила, що не знає, хто дав наказ завадити трансляції, а Мірошниченко погодився з Кравчуком, що учасникам "круглого столу" не було, що приховувати.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук вимагає звільнення тих, хто заважав трансляції "круглого столу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути