субота, 14 листопада 2020 20:06

Кравчук виконує завдання Офісу президента

Кравчук виконує завдання Офісу президента
Своїми заявами Леонід Кравчук допомагає втримати рейтинг президента, вважає журналіст Юрій Бутусов. Фото: leonid-kravchuk.com.ua

Голова делегації України у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук своїми заявами по Донбасу виконує завдання Офісу президента. Це інформаційна війна проти власних громадян, розповідає Gazeta.ua журналіст Юрій Бутусов.

Так коментує заяви Кравчука про можливі вибори в ОРДЛО в наступному році.

"Абсолютно пусті слова, маячня. Навіщо такі вкиди? Це позбавлено будь-якої логіки. Ніяких ознак виведення військ нема. Російське командування посилює свою військову присутність. Пришвидшує роздачу паспортів РФ на окупованих територіях. Жодних дій з боку України, які могли б цьому завадити, нема".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук заявив, що в нього немає претензій до Росії

Такі заяви - це інформаційна війна проти власних громадян, вважає Бутусов.

"На противника це давно ніякого впливу не має. Росія реалізовує свою послідовну стратегію на Донбасі і в Криму. Україна – ні. Влада продовжує розповідати українцям, що якийсь мирний процес відбувається. Це свідоме введення в оману виборців. Нема жодних підстав говорити про Мінські угоди з 2017 року, коли Росія вийшла зі складу Спільного центру контролю та координації. Єдиним центром зменшення ескалації, який був у Мінських угодах, - це був СЦКК. Після того, як Російська Федерація зняла з себе відповідальність, сенс Мінських угод зник. Багато разів попереджали Зеленського, що реанімувати Мінські угоди йому не вдасться. Але керівництво України відкидає будь-який здоровий глузд, не аналізує ситуацію. Зараз це продовження гри, щоб далі дурити виборців і втримувати рейтинг президента. Кравчук виконує завдання Офісу президента. І балансує між ОП і своїм багаторічним другом Медведчуком".

Леонід Кравчук 5 листопада представив "План спільних кроків". Тоді заявив, що вибори на Донбасі повинні відбутися не пізніше 31 березня 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук виконує завдання Офісу президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути