четвер, 06 грудня 2012 11:31

Кравчук планує завершити створення концепції змін до Конституції за кілька місяців

Кравчук планує завершити створення концепції змін до Конституції за кілька місяців
Леонід Кравчук обіцяє концепцію змін вже в лютому-березні. Фото: obozrevatel.com

У лютому-березні наступного року Конституційна асамблея завершить створення концепції внесення змін до Конституції України.

Про це під час засідання повідомив голова КА Леонід Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук хоче оголосити 1 грудня Днем демократії

"Робота Конституційної асамблеї триває. Всі комісії працюють, всі асамблеї працюють. Я думаю, у лютому-березні вийдемо на завершення концепції внесення змін до Конституції", - наголосив він.

Кравчук також додав, що КА розглядає своє основне завдання, внесення змін до Конституції України, лише у зв'язку з реальними проблемами в українському суспільстві.

"Є думка, що КА має розглядати лише питання змін до Конституції, а поточні проблеми залишати поза увагою. Але ми повинні працювати у взаємодії із проблемами українського життя", - вважає екс-президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запропоновані референдуми свідчать про невігластво їх ініціаторів - експерт

Кравчук розповів, що зустрічаючись із іноземними колегами, неодноразово чув цю думку про необхідність реформ в країні. Зрештою, влада дослухалася до них. Визначивши основні пріоритети, реформи правової системи і місцевого самоврядування.

"Вчора лідер УДАРу Віталій Кличко зустрівся з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Він поставив питання, щоб співтовариство поставилось з розумінням до України і не відкладало питання асоціації. Меркель відповіла так:" Перспектива не закривається. Але ви повинні виконувати свої зобов'язання". Усі знають, що ми не можемо запроваджувати реформи, поки не вивчимо їх на конституційному рівні", - зауважив голова КА.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук планує завершити створення концепції змін до Конституції за кілька місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути